На Рівненщині вдвічі зменшилася кількість іноземців. Але одна категорія приїздить постійно

Серед тих, хто отримує дозвіл на тимчасове проживання - переважно іноземці, які на Рівненщині мають сім’ю

Кількість іноземців які хочуть отримати офіційний дозвіл на проживання Рівненщині з початком війни – зменшилася. За даними міграційної служби цього року посвідками на постійне проживання документовано 124 іноземці, а у 2021 році було у двічі більше.

За дозволом на тимчасове проживання цього року звернулися близько 300 іноземців, а до війни таких було 546 осіб.

На сьогодні в області проживає 3882 іноземці та особи без громадянства. Переважно це люди, які мають тут чоловіка або дружину, найменше студентів – усього 40 осіб, вони мають тимчасовий дозвілд на проживання.

У Міграційній службі зазначають, що натомість збільшилася кількість іноземних волонтерів, які прибувають з різних країн, аби допомогти нам у боротьбі з ворогом.

Міграційна служба повідомляє, що у період дії воєнного стану посилилися заходи безпеки, пов’язані з перевіркою видів діяльності та місць перебування, у тому числі іноземців. При цьому не виключені випадки, що від імені працівників міграційної служби можуть діяти шахраї.

Будьте пильними й про підозрілі факти повідомляйте на гарячу лінію УДМС за телефоном (0362) 67-95-45.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень