На Рівненщині фельдшер пішки йшов до пацієнта, бо «швидка» застрягла у заметах

«Дорога до села була не розчищена, тому прийняв рішення йти пішки» (с)

У Рівненському районі фельдшер йшов пішки до хворого через снігові замети. Через те, що дорога до села була не прочищена від снігу. 

13 грудня, о 15:09 на лінію 103 надійшов виклик про те, що потребує медичної допомоги 65-річний чоловік. Він мешкає у селі Дмитрівка Рівненського району, - повідомляє обласний центр екстреної швидкої медичної допомоги. 

За вказаною адресою вирушила фельдшерська бригада. Проте, до помешкання пацієнта у селі Дмитрівка бригаді не вдалося доїхати. Автомобіль екстренки застрягав у снігових заметах.

По дорозі до пацієнта загрузали у снігових заметах. Дорога до села Дмитрівка була не розчищена, тому прийняв рішення йти пішки. Взяв з собою необхідні ліки та рушив до пацієнта.

 

Йшов орієнтовно півтора кілометра. Одразу думав, якщо доведеться госпіталізувати хворого, то шукатиму сани», - розповів фельдшер бригади Бабинського ППБ Роман Кравчук.

Фельдшер дістався до пацієнта. Оглянув його, зібрав анамнез та надав необхідну медичну допомогу відповідно до протоколу. Медик надав рекомендації щодо подальшого лікування. Потреби у госпіталізації пацієнта не було.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень