На Рівненщині активізувалися шахраї: за останню добу ошукали 22 людини

Не переказуйте гроші, не перевіривши інформацію

На Рівненщині різко зросла кількість випадків шахрайств за схемою «позич гроші у борг». Нещодавно на гачок аферистів потрапили п’ятеро мешканців області.

Зокрема, 35-річна жителька Тараканова, що на Дубенщині, у соцмережі отримала повідомлення від знайомої, яка терміново попросила гроші в борг.

Жінка скинула їй майже сім тисяч гривень, утім вказаної суми виявилося замало. У месенджері жінка отримала ще одне повідомлення з проханням переказати кошти, мовляв, поверне з відсотками.

Лише після оплати 11 тисяч грн потерпіла побачила оголошення, що сторінку знайомої зламали шахраї. За такою ж схемою ще кілька людей, які хотіли допомогти, втратили майже 20 тисяч грн.

Загалом же жертвами шахраїв тільки впродовж минулої доби стали 22 людини.

Поліцейські закликають громадян не переказувати гроші у таких ситуаціях, спочатку варто зателефонувати людині і з'ясувати, чи дійсно є потреба у допомозі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень