На полі в Данії з'явилася 80-метрова тінь українського літака «Мрія»: Видно навіть з космосу (ФОТО)

Літак – це символ перемоги України та перемоги життя над смертю

На пшеничному полі у Данії зобразили 80-метрову тінь найбільшого літака у світі Ан-225 «Мрія». Тепер літак можна побачити навіть з космосу.

Про це повідомили в Telegram-каналі Міністерства культури та інформаційної політики.

Автор патріотичного арт-об'єкта, український скульптор Микита Зігура розповів, що літак – це символ перемоги України та перемоги життя над смертю.

– Так, на превеликий жаль, літак, яким ми пишаємося, був знищений загарбниками, але це не означає, що знищено наш дух і віру у власні сили! Ми все відбудуємо. І літак, звичайно, теж, – поділився Микита Зігура.

Також на полі можна помітити безпілотний літальний апарат та ворожий російський винищувач СУ-27. Їхні тіні автор відтворив у реальному розмірі.

Перша означає, що небо захищають герої України, а ворожий винищувач свідчить про актуальну реальність, загрозу, яку жителі інших країн бачать лише в новинах, – йдеться у повідомленні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень