На Млинівській у Рівному знайшли вільних 25 соток землі і передадуть комунальному підприємству

Для розв'язання проблемного питання

Питання з єдиним у Рівному притулком зрушило з місця. Нагадаємо, наразі майже сотня тварин перебуває на приватній території на Млинівській і підприємець погрожує зачистити її, адже не може користуватися своєю власністю.

Про це ми писали тут:

Виселення тварин – це означає смерть: у Рівному погрожують знести єдиний притулок

 

Єдиний у Рівному притулок виселять: Яку альтернативу знайшли

Тож міська влада нарешті взялася розв'язувати юридичну проблему притулку, якому вже майже 20 років. На сесії 10 серпня міські депутати розглядатимуть питання про виділення 25 соток землі у постійне користування підприємству КАТП 1728.

У пояснювальній записці йдеться, що це ділянка на Млинівській і вона призначена для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування.

Керівник КАТП 1728 Сергій Марчук пояснив Радіо Трек, що це перший крок для виділення землі під притулок. Але наразі жодних деталей реалізації об'єкта і загалом перевезення тварин немає.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень