На кордоні Вірменії та Азербайджану почалися бойові дії, є загиблі

Що відомо про ситуацію

Міністерства оборони Вірменії та Азербайджану заявляють про загострення бойових дій на кордоні.

У ніч на 12 вересня підрозділи збройних сил Вірменії здійснили масштабні диверсії на напрямках Дашкасан, Кельбаджар і Лачин азербайджано-вірменського державного кордону.

 

Диверсійні групи збройних сил Вірменії мінували райони та шляхи постачання між позиціями підрозділів азербайджанської армії на різних напрямках, використовуючи гірський рельєф місцевості. Внаслідок невідкладних заходів, вжитих нашими підрозділами з метою негайного запобігання цим діям, відбувся бій, – повідомляє Міноборони Азербайджану.

Відомо, що обстріляні деякі позиції, укриття та опорні пункти азербайджанської армії. Є втрати серед особового складу, а також пошкоджена військова інфраструктура.

Є втрати серед й особового складу та бойової техніки збройних сил Вірменії, залучених у диверсійних діях.

Підрозділи ЗС Азербайджану 13 вересня о 00:05 розпочали інтенсивний обстріл вірменських позицій з артилерії та великокаліберних знарядь у напрямку Горіса, Сотка та Джермука, – каже прессекретар вірменського оборонного відомства Арам Торосян.

Наразі, за інформацією азербайджанських ЗМІ, відомо, що Азербайджан та Вірменія домовилися про припинення вогню:

Спостерігатимемо, як ця домовленість буде досягатися противником. На тлі провокацій та порушень Вірменією досягнутих угод у минулому шанси дуже тендітні, – INFOFAKT УКРАЇНА.

Джерело: Українська правда з посиланням на Міноборони Азербайджану та newsarmenia.am

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень