На кордоні України та Білорусі у сусідній з Рівненщиною області прогримів руйнівний вибух (ФОТО)

Це були не навчання

На кордоні з Білоруссю на українському боці здетонували міни.

Внаслідок чого пошкоджено залізничні колії, повідомляє Білоруська служба Радіо Свобода з посиланням на провладні Telegram-канали.

Згідно з повідомленнями цих каналів, детонація протитанкових мін нібито була у Житомирській області близько 3:30 ночі напередодні за 800 метрів від білоруського пункту пропуску в Гомельській області.

Як ймовірну причину вибуху вказують влучання блискавки в одну з електрошахт. Внаслідок цього нібито пошкоджено опору мосту та залізничні колії. Їх вони показують на фото, яке оперативно не можна перевірити.

Україна наразі офіційно це не коментувала. Утім, у коментарі білоруській службі Радіо Свобода помічник командувача Об’єднаних сил ЗСУ Силкін лише сказав, що у нього «немає такої інформації, що в нашій країні підриваються міни».

Раніше Україна повідомила про мінування українського кордону через загрозу нового наступу росії з території Білорусі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень