На дітей дивитись... через вікно: у МОЗ оприлюднили правила святкування новорічних ранків

Участь у святі можуть брати тільки працівники закладу освіти


Новорічні ранки дозволяється проводити лише у класах без глядачів та аніматорів. Про це повідомляє пресслужба МОЗ. Такі правила встановлені зниження ризику інфікування коронавірусом в дитячих колективах.

У МОЗ наголосили, що якщо дитина не хоче брати участь у святі без батьків чи інших членів сім'ї, не варто її змушувати, бажано просто все послідовно роз'яснити.

 - Участь у святі можуть брати лише працівники навчального закладу. Запрошувати аніматорів, акторів та інших людей, які б розважали дітей та брали участь у святі не дозволяється, - повідомили у МОЗ.

Якщо дитина хвора - їй теж зась до дитячого колективу, зазначають у МОЗ:

-  Важливо, якщо ж у дитини будь-які симптоми гострого респіраторного  захворювання, краще залишити її вдома з турботою про здоров'я та подальшим зверненням за медичною допомогою. У випадку, якщо дитина засмутилась, що пропускає свято, вдома також можна влаштувати міні святкування в ігровій формі, - резюмували у міністертсві. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень