Весільні зачіски, які завжди в моді: ідеї для нареченої (ФОТО)

Приклади для натхнення

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Кожна наречена хоче виглядати бездоганно від кінчиків пальців до останньої волосини на голові. Аби бути впевненою у своїй бездоганності в особливий день вашого весілля, вибирайте ту зачіску, яка ніколи не вийде з моди.

Весільні зачіски, які ніколи не вийдуть з моди:

  1. Низький гладенький пучок

Головна перевага зачіски в її універсальності. Низький гладенький пучок вдало доповнить як будь-який фасон весільної сукні, так і костюм зі штанами. Також ви можете бути впевнені, що пучок збереже свій першочерговий вигляд протягом всього дня.

  1. Голлівудські хвилі

Якщо ви прагнете для свого весілля створити б'юті-образ у стилі червоної доріжки, то голлівудські хвилі на волоссі підійдуть в самий раз.

  1. Локони, зібрані вгорі

Класична грецька зачіска чи розслаблена висока укладка в поєднанні зі спадаючою легкою сукнею безумовно завжди буде в моді. Якщо ви не плануєте на своєму весіллі сидіти на місці, а, навпаки, багато рухатися, то красиво зберіть локони вгорі.

  1. Хвилясте волосся, зачесане біля обличчя

Такою укладкою варто доповнити закриту сукню з відкритою спиною чи плечима. Якщо ви віддаєте перевагу класичним весільним, то хвилясте волосся, зібране біля обличчя, стане ідеальною весільною зачіскою для вас.

 

  1. Об'ємний пучок

Тренд на натуральність надовго залишиться з нами. Доповнити низький об'ємний пучок можна мінімальним макіяжем з акцентом на шкіру.

Джерело: Vogue

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень