Митниця на Рівненщині зібрала рекордний «урожай»

Сума, перерахована у бюджет, є найбільшою за останні 5 років

У першому кварталі 2017 року Рівненська митниця ДФС сплатила до бюджету 1,095 млрд грн. Про це повідомив начальник Рівненської митниці ДФС Андрій Чаборай.

За його словами, зазвичай період з січня по березень є досить «малоактивним». Та попри це, Рівненщина у цей період перерахувала до бюджету на 321 млн грн., або на 40,3%, більше, ніж у аналогічному періоді минулого року. Ця сума є рекордною порівняно з показниками перерахувань до бюджету за останні п’ять років.

Як відзначає Андрій Чаборай, завдяки заходам, спрямованим на прискорення здійснення митних формальностей та адміністрування митних платежів, залученню нових суб’єктів ЗЕД та розширенню асортименту товарів, які поєднали з контролем бази оподаткування товарів та застосуванням мит і преференцій.

Основними бюджетоформуючими товарами у січні-березні 2017 року були: скло листове, смоли карбідні, сода кальцинована, вапняк, нитки, пряжа, тканини, резина, аміак та міндобрива.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень