Капелюшки-тортики і капучино представила у Рівному Зіротон Кельнер (ФОТО)

Окрім цього, жінка з оригінальним псевдо виставила свої живописні роботи та вітражі

Художниця із псевдонімом Зіротон Кельнер презентувала у галереї «Євро-Арт» у Рівному виставку своїх робіт у кількох видах мистецтва одночасно. Це і живопис, і вітражні композиції, і навіть короткі текстові замальовки, які розклеєні під деякими з картин.

Як пояснила художниця, справжнє ім’я якої Мирослава Романюк, спочатку це було просто хобі. Адже працює вона у Рівному хіміком. А коли у жінки виросли діти та стало багато вільного часу, то вона змогла цілком присвятити себе улюбленій справі.

Також два роки тому Мирослава взялася за пензель. І нинішня виставка її картин, техніка яких з часом лише покращується, - вже друга. На них художниця зображує натюрморти, пейзажі, ляльок та тварин, а також предмети побуту.

Незвичайний псевдонім - Зіротон Кельнер - пов’язаний ще з одним її заняттям, а саме письменництвом, розповідає Мирослава Романюк:

Коли я писала пригодницьку книжку, то дуже не хотіла, аби всі думали, що це жіночий роман, тому вирішила взяти псевдонім. Всі знають, що в мене фірма «Тріон», тому закінчення взяте звідти, а сама я зірка, отже - Зіротон. Ну а «кельнерами» називали барменів у Середньовіччі. Окрім обов’язку наливати алкоголь, вони мали розповідати різні байки, а я також розповідаю байки.  

Також художниця любить прикрашати жіночі капелюшки, які купує або отримує в подарунок. Пояснює це тим, що у неї веселий норов і любить вона щось яскраве. Деяким моделям митець дала назви: зефірка, безе, тортик, капучино, срібло та багато іншого. 

На виставці були представлені 22 демісезонні головні убори. А наступний вид мистецтва, який планує опановувати художниця – це ковальство.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень