Апостол на Рівненщині «бачить» руками і лікує травами важкі хвороби (ФОТО)

Як дубнівський рокер став цілителем

Житель села Тараканів Дубенського району Михайло Апостол багато років займався музикою.

Він – один із засновників відомого рок-фестивалю «Тарас Бульба». Жив музикою і любив свою роботу.

Але…

Як пише Волинський ВІСНИК, понад двадцять років тому наш герой потрапив у страшну аварію:

– Це було на Водохреще, я саме повертався із гостин у брата, який мешкає в Польщі, – пригадує Михайло Васильович. – Моя автівка зіткнулася з КамАЗом.


Сильний удар отримав у голову. Мене у дуже важкому стані доставили у польську лікарню. Медики одразу взялися боротися за моє життя.


Провели трепанацію черепа. Я висів на волосинці від смерті. Стан довго був критичним, тож про переїзд в Україну не велося й мови.

Довгих вісім місяців чоловік пролежав під наглядом лікарів, але сааме в цьому важкому стані з ним почали відбуватися дивні речі:. Наприклад, він раптом став «бачити» внутрішні органи людей, які приходили його відвідувати.

І почав казати кожному хто на що хворіє.

Спочатку все це, як пише ВІСНИК, сприймалося родиною та друзями як певний жарт. «Думала, він втрачає розум», – зізнається дружина Наталя.


Михайло ж і сам не міг толком зрозуміти, що з ним відбувається. Тож, аби уникнути зайвих розмов, вирішив приховувати, що бачить наскрізь людей.

Так тривало аж допоки однієї ночі наш герой раптом не почув уві сні голос: «28 числа піди в церкву». Випала страсна субота.

І от у храмі з Апостолом почали відбуватися тоді незвичайні речі.

Михайло каже, що побачив якусь постать і знову почув голос: «Я благословляю тебе на дії. Ти будеш лікувати людей».

– А вночі почали сильно пекти пальці на руках. Я не знав, що то робиться: ніби жар до них кладуть, – продовжує Михайло Апостол.  – Згадав, що мені було сказано, що «бачитиму руками» і лікуватиму.

Михайло Апостол та його дружина Наталя

Відтоді, як пише ВІСНИК, почалися з чоловіком незвичайні зміни.

Найперше свою силу він випробував на рідних. Проводив руками, і там, де хворе місце, відчував сильне тепло. А голос вказував, які лікарські трави потрібні, щоб оздоровитися.  Для того, щоб знати правильне розміщення людських органів, спеціально вчив анатомію.

Це здається неймовірним, але з тої пори сотні людей завдяки Михайлу Апостолу отримали другий шанс.

От, наприклад, історія, яка трапилася з мешканкою Ржищева Горохівського району на Волині:

Надія Семчук, яка кілька років хворіла, пережила дві операції, дізнавшись про онкохворобу, теж вирішила звернутися до Апостола, бо для лікарні грошей вже не мала.


Жінка була настільки хвора, що не могла по хаті ходити, згасала на очах у двох діток.
 

– Після візиту до Михайла Васильовича я за місяць побачила позитивні зміни, – розповідає Надія. – А згодом і по вулиці почала ходити. Люди, яких зустрічала, перепитували: «Що з тобою сталося? Ти наче помолоділа». Просили номер телефону – його я всім давала.

Апостол, пес і коні

При цьому, Михайло Апостол і досі не може пояснити даної йому сили.

Каже:

– Перед кожним прийомом я запалюю свічку, яка забирає негативну енергію.  Обов’язково молюся і питаю дозволу в Отця Небесного, чи можна оглянути цю людину.


Бувають випадки, коли отримую заборону. Це означає, що пацієнт ходив до бабок чи ворожив на картах, і переді мною стає чорна стіна. 


Коли дозволено – проводжу руками вздовж тіла і визначаю, де хворе місце. Все роблю із закритими очима. Тому моя дружина Наталя стала помічником і завжди записує, що я відчуваю, які ліки потрібні.


Я не визнаю антибіотиків. Довіряю препаратам на основі лікарських трав, які виробляються не тільки у нас, а й за кордоном.

Про Михайла Апостола люди дізнаються від знайомих, яким він допоміг.

Ви ж можете прочитати повний текст статті, яку ми переказуємо, за посиланням ТУТ.

Телефонів, правда, там немає, але Михайло Апостол має власну ФБ-сторінку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень