«Мы впереди всей планеты з точки зору України», - мер Рівного про мобільні сервісні центри МВС (ФОТО)

Міський голова став першим, хто скористався їх послугами

[media=82067]  

У Рівному протестували мобільний сервісний центр МВС на базі мікроавтобуса. Першими, хто обміняв права у новий спосіб, стали міський голова Рівного Володимир Хомко та секретар Рівнеради Сергій Паладійчук. Мер міста говорить, що приємно здивований швидкістю роботи нововведення:

Я застав багато часів різних, але погодьтесь: коли ще права видавали за 15 хвилин? Ну й що з того, що центр приїхав до міськвиконкому? Він так може приїхати й в будь яке село. Я собі уявляю, як зрадіють бурштинокопачі, серед яких дуже популярні BMW Х6, - жартує міський голова.

 

Мы впереди всей планеты з точки зору масштабів України. 

Автомобіль, який водночас і є сервісним центром, привезли під стіни будівлі виконавчого комітету. Автівка обладнана усім необхідним, для того щоб клієнт отримав водійське посвідчення за 30-40 хвилин. Окрім цього, там можна зареєструвати своє авто. Ціна на послуги буде такою самою, як і в звичайоному сервісному центрі. Це близько 200 гривень за посвідчення водія та 300-500 гривень за реєстрацію автомобіля.

Мобільні сервісні центри МВС призначені для виїзду в районні міста та села, аби жителям віддалених куточків області не доводилось долати довгий шлях, задля того, аби отримати посвідчення водія чи обміняти їх на нові. Для цього у Ріненському сервісному центрі МВС вже підписали договори з районними адміністраціями, до яких і потрібно звертатися з цим проханням, розповідає директор сервісного центру МВС у Рівненській області Валерій Белець.

З усіма головами районних адміністрацій ми погодили нашу співпрацю, підписали угоди, аби вони зкомунікували з селищними, сільськими головами для того, щоби ті люди, які хочуть обміняти права чи зареєструвати авто, погодились це зробити.  

Також Валерій Белець зазначив, що аби мобільний сервісний центр МВС приїхав до населеного пункту, там має бути не менше десяти охочих скористатися його послугами. Для нормальної роботи сервісного центру потрібне підключення до Інтернету. Якщо його немає в потрібному місці, то мікроавтобус розташовуватиметься в найближчому населеному пункті, де є 3G покриття чи доступ до мережі.    

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень