«Ми не вважали, що це якась проблема», - французькі інвестори про заяву Ізабель Дюмон у Рівному

Кажуть, що особливих проблем у них не виникало

Підприємство з французькими інвестиціями, що працює на Рівненщині, вважає заяви посла Франції Ізабель Дюмон про тиск місцевої влади на підприємства дещо перебільшеними.

Йдеться про ТОВ «Клесівський кар'єр нерудних копалин «Технобуд». Основний вид діяльності товариства - розробка гранітного родовища, переробка та реалізація щебеню. Завод працює з 1949 року. А частиною міжнародного концерну Lafarge стало з 2004 року.

Під час нещодавнього візиту у Рівне пані посол зазначила, що не радила б французьким інвесторам працювати в Україні, бо, зокрема, два великі підприємства, що працюють на Рівненшині, вже протягом кількох років мають певні проблеми, через що зверталися до посольства Франції за допомогою.

Однак, виконавчий директор клесівського кар’єру стверджує, що особливих проблем не було. Виникали певні затримки з дозволами і цей процес вони хотіли пришвидшити. Про що заявили і одразу отримали розуміння. І взагалі, цю проблему порушили без їхньої присутності, говорить виконавчий директор товариства Олександр Ковальчук:

Фото "Вісті Рівненщини"

- Ми, насправді, не бажали, щоб це набувало розголосу. І ми не вважали, що це якась проблема. І представники посольства, і ми (мій керівник, безпосередньо, генеральний директор) висловили свої побажання і одразу отримали чіткі сигнали розуміння, а найближчими днями побачили швидкі дії.

Йдеться про документи щодо отриманням в користування земельних ділянок для надрокористування.

Олександр Ковальчук каже, що робочі питання виникають, але їх вдається вирішувати.  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень