У Рівному іспанські музиканти дають благодійний концерт на підтримку військових

Зібрані кошти передадуть Рівненському військовому госпіталю

Сьогодні у Рівному відбудеться благодійний вечір класичної музики за участю іспанських музикантів-віртуозів. Для рівнян та гостей міста гратимуть віолончеліст Армен Антонян, піаніст Едуард Фріас Ціріза, співатиме Наталія Дитюк.

У програмі концерту заплановані твори різних епох від середньовічної музики до сучасних світових і українських композицій: Антоніо Вівальді, Йоганн Бах, Мануель де Фалья, Мирослав Скорик та інші.

Концерт благодійний. Вхід на нього безкоштовний. Усі зібрані кошти підуть на потреби Рівненського військового госпіталю, говорить співорганізатор вечора Роман Горегляд:

Тож усіх охочих послухати музикантів у Рівному та долучитися до збору коштів на потреби Рівненського військового госпіталю чекають сьогодні о 19:00 годині у Рівненському міському будинку культури. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень