Муляренка запросили подивитися на бідних фермерів

Зокрема, «у гості» голову Рівненської ОДА запросив фермер з Березнівщини

Трапилося це на щорічному з’їзді фермерів Рівненщини. Під час конференції до Олексія Муляренка звернувся Віктор Федас, фермер, що веде господарство в селі Тишиця, Березнівського району. Під час свого звернення чоловік відзначив, що обласна влада звертає увагу лише на багатих фермерів, а він, що підіймав своє господарство «з нуля»,  на підтримку влади й не розраховує.

Також розповів Віктор, що має проблеми з майном, адже будівлю, що має в користуванні, вже чотири роки не може викупити, а ще частину майна в нього забрали під приводом того, що воно було неналежно оформлене.

Тож, доведений до відчаю, Віктор Федас звернувся до голови Облдержадміністрації:

Через що звернувся до голови адміністрації, щоб терміново приїхали подивитися на місце, які там зараз проблеми на даний час

Фермер просив Муляренка з візитом не затягувати, а приїхати до кінця місяця. Втім, голова ОДА, хоч і пообіцяв приїхати, проте, пославшись на плани, приблизної дати так і не назвав.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень