Мультик і лимонад як спосіб об'єднання сусідів: креатив від депутата з Рівненщини

Незвичний спосіб познайомити й об'єднати людей свого двору придумали у Вараші

Зробив це депутат Вараської міськради Сергій Денега.

Він живе у п’ятиповерхівці на вулиці Будівельників, 8-9 і вчора ввечері, на День Молоді, організував перегляд мультфільму для мешканців свого двору. Ідею цього, каже Сергій Денега, підгледів у молодіжної ради Вараша, яка складається зі школярів і вже торік влаштовувала кінопокази для мешканців міста просто неба.

Сергій Денега каже, що таким чином хотів згуртувати і познайомити між собою сусідів:

Я вирішив, що у нас в дворі теж таке піде.

 

Взагалі-то є думка про те, щоб згуртувати якось мешканців і зробити з нашого двору щось більш-менш путяще, бо місця багато, а нормальних дитячих майданчиків особливо нема. Ну, є там, ще минула каденція депутатів поставила дещо: крутилочка якась, гірочка. А так, щоб підійти щось серйозне зробити з двору, наприклад, різні зони для різних вікових категорій, то треба з мешканцями вирішувати.

 

Ну, і питання створення ОСББ у нас стоїть. Хочеться, щоб люди більш-менш хоч знали одне одного.   

До кінопоказу у своєму дворі Сергій Денега підготувався: купив за власний кошт попкорн, дружина наварила лимонаду. Також депутат позичив у родича проектор, знайшов екран, а ноутбук використав власний, підключивши все до розетки у своїй квартирі.

Дивилися його сусіди мультик «Бебі бос». За цей час з’їли 5 великих пачок попкорну і випили близько 15 літрів лимонаду. Ними пригощали всіх на кінопоказі: і дорослих, і дітей. А дивитися мультик прийшло близько півсотні людей. 

Тепер мешканці сусідніх будинків просять депутата і їм влаштувати вечірній кінопоказ просто неба. Депутат не проти, аби лишень хтось з мешканців будинку дав можливість підключитися до електророзетки у своїй квартирі.  

За словами Сергія Денеги, він може собі дозволити зробити таку приємність сусідам за власний кошт. І обіцяє, що згодом у їхньому дворі буде ще одна розвага, адже його дружина пообіцяла влаштувати для сусідів майстер-клас з розпису по дереву.

  

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень