Мультфільм «Том і Джеррі» отримає повнометражний рімейк

Із живими акторами

Рімейки культових мультфільмів Disney із живими акторами збирають рекордні каси, тож студії Warner Bros. теж захотілося повторити успіх. Представники компанії вже давно заявляли про повнометражне продовження мультиплікаційного серіалу «Том і Джеррі» - і ось тепер у цьому напрямку відбулися зрушення.

Довгий час робота над проектом залишалася на рівні чуток і припущень, але днями представники студії повідомили, що знайшли режисера для рімейка «Тома і Джеррі». Історію анімаційних персонажів поставить Тім Сторі, режисер першої «Фантастичної четвірки» з Джесікою Альбою та Крісом Евансом.

Майбутній фільм про двох непримиренних антагоністів буде поєднувати зйомки з живими акторами і комп'ютерною графікою. Щоб зберегти родзинку оригінального шоу, головних героїв - Тома і Джеррі - вирішили не озвучувати. 

Зйомки фільму почнуться в 2019 році. Крім «Тома і Джеррі», Warner Bros. збирається перенести на великий екран персонажів «Скубі Ду» і «Флінстоунів». Майбутній фільм про Шеггі та Скубі Ду поставить режисер Кріс Коламбус, який вже працював зі студією над франшизами «Сам удома» і «Гаррі Поттер».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень