Мрії здійсняться та щаститиме у всьому: Три знаки Зодіаку у списку щасливчиків грудня

Перший місяць зими може стати дуже щасливим для трьох знаків Зодіаку

Рак

Дуже хороший аспект у Раків. Вони можуть виграти в лотерею. Все відмінно у них буде складатися і в коханні. В цілому грудень обіцяє їм приємні подарунки. Однак варто бути більш обережними в плані здоров'я. Є ризик підхопити якесь гостре респіраторне захворювання.

Риби

У далеких поїздках, еміграції, подорожах буде таланити Рибам. Вони можуть отримати нову освіту, успішними будуть курси з підвищення кваліфікації. Якщо Риби раніше почали вчити іноземну мову, то на ретроградному Меркурії варто відновити уроки. 

Лев

Хороша ситуація буде і у Левів, особливо, що стосується кохання і стосунків. Також на них чекає успіх у творчості. Якщо вони давно готували якісь праці, створювали музику, писали картини, то можна зараз презентувати це світу. У грудні Леви можуть перейти на більш високооплачувану посаду.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень