Можна зберігати 8 років: Де покласти цукор, аби він не затвердів

Є важливі особливості зберігання

Часто люди купують продукти про запас, але через неправильне зберігання вони псуються.

Цукор — один з найпоширеніших продуктів. Зберігати його просто, ба більше - він може пролежати близько десятка років. Треба тільки дотримуватися правильної вологості повітря.

Як правильно зберігати цукор

  • фасований цукор необхідно пересипати в скляні або пластикові місткості з герметичною кришкою;
  • оптимальна температура від 12 до 22 градусів;
  • Ідеальне місце зберігання – темна шафа або суха комора;
  • Продукти з різким запахом краще зберігати якомога далі від цукру;
  • Рівень вологості не повинен перевищувати 70%, інакше цукор може затвердіти;
  • Цукор-рафінад може витримати вологість до 75%, але не більше.

Порада! Щоб цукор не затвердів, необхідно періодично його перемішувати або струшувати посуд, в якому він зберігається.

Джерело: jak.koshachek

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень