Мова про гарячу воду піде, якщо рівняни заплатять за послуги

Керівництво «Рівнетеплонерго» хоче, аби гаряча вода була

Цього літа рівнянам планують подати гарячу воду. «Рівнетеплоенерго» не хоче припиняти постачання гарячої води після кінця опалювального сезону, як це робилося вже кілька років. Утім, для установи спершу треба, аби рівняни сумлінно сплачували рахунки. Нині, за словами керівника «Рівнетеплоенерго» Олександра Корчинського, споживачі платять лише за половину вартості послуг. Цього недостатньо, аби розраховуватися з облгазом:

З урахуванням пільг і субсидій, які теж сплачуються з запізненням, сплата за тепло і воду складає 50%  сьогодні. Якщо такий відсоток і залишиться, мова про гарячу воду далі не піде. Задля цього ми просимо містян розрахуватися по тих боргах, що є, а також сплачувати надалі за наші послуги.

В установі кажуть, що лише 18% оплати за послуги лишаються у «Рівнетеплоенерго». Решту – 82% вони платять газопостачальникам. Тому, якщо постачальник не отримуватиме влітку коштів за блакитне паливо – газу для нагрівання гарячої води не буде. Окрім того, для «Теплоенерго» треба гроші й для підготовки теплових мереж до наступного опалювального сезону. Зазначимо, що паралельно теплопостачальник планує переводити котельні міста з газу на тверде паливо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень