Намети замість торгових точок в центрі Рівного погрожують встановити підприємці

Сьогодні на сесію Рівнеради вже вкотре прийшли підприємці з ринку «Моріон»

Продавці з центрального продуктового ринку вимагали від міського голови достроково розірвати договір оренди з нинішнім співвласником ринку Ігорем Свистуном, провести аудит фінансової діяльності ринку та Будинку побуту і повернути останній у комунальну власність.

У разі невиконання їхніх вимог – пригрозили встановити намети.

Секретар міськради Сергій Паладійчук втихомирював підприємців з ринку "Моріон".

Підтримку торговцям висловила депутат Анна Іванова. Бо співвласник ринку, каже вона, за роки оренди не спромігся на покращення умов:

- Він не вклав жодної копійки! У мене пропозиція: щоб не знущатися над цими людьми - передати Будинок побуту у комунальну власність міста. У нас є управління комунальною власністю, управління торгівлі... І закрити це питання. Досить ходити цим людям і знущатися над ними.

 

Промова Анни Іванової завершилася оплесками підприємців.

Її навіть запропонували призначити головою депутатської комісії, яка розбирається у ситуації, що склалася на ринку. Утім, Анна Іванова відмовилася.

Разом з тим, пролунала пропозиція продати будинок побуту з аукціону, але міський голова нагадав, що таке рішення уже розглядали на сесії і його не підтримали депутати.

Сесія міськради Рівного, засідання 2 листопада

Читайте також: На купівлю Будинку побуту в центрі Рівного є три претенденти. «Ви краще тролейбусне управління продайте!». Рівненська влада хоче продати Будинок побуту

У результаті суперечок Володимир Хомко відповів підприємцям, що вирішити конфлікт може лише депутатська комісія, і запропонувати як – теж її робота. А напрацьовані пропозиції розглянуть депутати на сесії.

Щодо будь-яких фінансових чи інших махінацій і порушень, у яких підприємці підозрюють керівництво ринку, міський голова порадив звертатися із заявою до правоохоронних органів.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень