Морально застаріли: 5 предметів інтер'єру, яких варто позбутися

У квартирах повно речей, які попри свою практичність, можуть псувати зовнішній вигляд

Табурети

Йдеться про громіздкі моделі з МДФ, ще й сидіннями обтягненими штучною шкірою. Це точно щось з далекого минулого. Якщо любите табурети – замініть такі важки – на актуальні – легкі й на тонких ніжках і правильної форми.

Шафа з вензелями

То колись було модно мати шафу з вензелями, або й цілу «стінку» з ліпниною, на яку приходили дивитися сусіди. Особливий шик – позолота. Сучасні рішення – мінімалізм, однотонність і навіть прозорість.

Душова кабіна

Уточнення: йдеться про гідробокс з сотнею функцій гідромасажу, вмонтованим радіо, масивним піддоном і обов'язковим дашком. Це здавалося чимось нереальним… Але й його час минув. Замініть це на звичайний душовий куточок. Це додасть простору легкості, це комфортно і практично.

Кольорова підсвітка

Ніби Новий рік – весь рік. Це дуже ефектно, але швидко набридає і позбавляє помешкання затишку. Зараз більш актуальна багатошаровість освітлення – люстри, торшери, світильники, бра… На кухні використовують підсвітку робочих поверхонь – і роблять ставку на біле або тепле світло. Без кольору.

Скляна поверхня журнального столика

У маленьких квартирах це здається ідеальним рішенням, адже створює відчуття невагомості. Але по факту – дуже крихкий предмет інтер'єру, ще й важко за ним доглядати. Сьогодні актуальні невеличкі столики з повністю дерев'яною стільницею.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень