Моніка Белуччі: «Я не дівчина, я жінка Бонда»

Акторка стала найстаршою з дівчат агента 007

Моніка Белуччі днями дала інтерв’ю Guardian, в якому поділилася думками з приводу того, чому на роль дівчини Бонда у фільмі «Спектр» обрали саме її.

«Чоловіки мають перевагу у всіх сферах. Правила цього світу написані чоловіками і для чоловіків. Вони думають, що жінка, яка більше не може народити дітей, старіє. Однак це не так, жінки прекрасні у будь-якому віці!», - каже акторка, якій цього місяця виповниться 51 рік.

«Я думаю, що обравши мене, зрілу жінку, на роль дівчини агента 007, режисер фільму зробив революційний крок.  Власне, я б не назвала себе дівчиною Бонда. Я жінка Бонда і я цим пишаюся, тому що Бонд – найдивовижніший у світі чоловік. Знаєте чому? Тому що його не існує», - говорить Моніка в інтерв’ю.

Фільм «Спектр» вийде на екрани 26 жовтня. На той момент Моніці Белуччі буде 51 рік і вона стане найстаршою дівчиною Бонда за всю історію «бондіани». Цей фільм також, ймовірно, стане останнім, в якому роль агента 007 зіграв Деніел Крейг.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень