Молодому хлопцю, який керує ШЕУ в Києві, Хомко обіцяв «золоті гори» у Рівному

Через проблеми рівненського управління ЖКГ

Серед комунальних управлінь Рівнеради найпроблемніше – управління житлово-комунального господарства. Таку оцінку дав міський голова Володимир Хомко.

З його слів, серед іншого – в управлінні ЖКГ є й кадрові проблеми.

Володимир Хомко навіть запрошував на роботу працівника столичного ШЕУ, але він в останній момент відмовився, говорить Володимир Хомко:

- Є в мене проблеми з управлінням ЖКГ. В тому числі і кадрові, я їх буду вирішувати. І я запросив людину з Києва, яка за три дні до тендера відмовилася приїхати. Подзвонив, сказав «не поїду». Молодий хлопець, який там керує ШЕУ в Києві. Надзвичайно великі на нього покладав надії. Я з ним спілкувався, мені його рекомендували. Ми тут обіцяли йому «золоті гори» у Рівному. Відмовився. Тому будуть проблеми по управлінню ЖКГ. Об’єктивно хочу сказати, що там дуже важка ситуація, тому що вони супроводжують приблизно 900 об’єктів.  Це дуже велика кількість. Але є і суб’єктивні причини. Визнаю це і буду над цим працювати.

Водночас, дуже задоволений міський голова роботою керівника тролейбусного управління.

Він навіть зазначив, що дорожить Валентином Ткачуком. Подобається очільнику Рівного і робота керівників КАТП та Тресту зеленого господарства.

Жодного зауваження немає у міського голови до управління комунальною власністю та відділу з розподілу і обліку житла міськвиконкому.

Стежте за нашими новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень