«Модный приговор»: школярка з Рівного розповіла на широкий загал, як зазнала булінгу

І який вид цькування у школах міста найбільш популярний

Це зробила президент парламенту дітей центру «Надія», 11-класниця Анастасія Качуровська. За її словами, булінг йде у ногу з часом. Тож найчастіше школярі застосовують кібербулінг – цькування через соцмережі. І у Рівному була така хвиля у лютому-березні, коли у соцмережах з’явився паблік, тобто публічна сторінка, під назвою «Модный приговор».  

Анастасія Качуровська розповіла подробиці:

Суть цього пабліку – висвітлити брудні сторони певної людини, у ньому підлітки виставляли компроментуючі особисті інтимні фото один одного.

 

І саме такий паблік перетворили в інструмент помсти, образи, висміювання. Тому що коли потім ти спілкуєшся з людиною і кажеш: «О, я її чи його бачив у «Модному приговорі», авторитет цієї людини різко падає вниз. І я теж стала жертвою.

За словами Анастасії Качуровської, її фото з особистої бесіди виставили на цю публічну сторінку.  

Дівчина вважає, що для того, щоб запобігти булінгу, потрібно школярам пояснювати, що це таке, що це - недобре, ображає, завдає болю.

До речі, Анастасія провела опитування у соцмережі «Інстаграм» серед школярів, в якому взяло участь 1000 осіб. І з'ясувала, що 59% опитаних бачили, як цькують інших, 41% - зазнали цькувань.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень