Модний осінній манікюр: ТОП-5 трендових дизайнів (ФОТО)

У цьому сезоні варто робити ставку на малюнки

Найпопулярнішими кольорами в осінньому манікюрі 2021 будуть чорний, зелений, теракотовий, ягідний та поєднання різних відтінків на нігтях однієї руки у матовому або глянцевому виконанні.

У цьому сезоні варто робити ставку на малюнки. Звісно, це не лише нейл-арт зі зображенням осіннього листя, натхненний золотими тонами природи, - пише Cosmopolitan.

Оригінальним і стильним рішенням буде дизайн із хвилями, шаховим принтом і не тільки.

Хвилі

Принт став популярним ще у минулому сезоні та не втратить своєї актуальності восени.

Віддавайте перевагу модному «хвилястому» манікюру у стриманих пастельних, нюдових, кавових та шоколадних відтінках. Їм властиво створювати ефект затишку на нігтях, що особливо доречно для доповнення осінніх аутфітів.

Шахова дошка

Принт шахової дошки отримав заслужену популярність після виходу серіалу «Ферзевий гамбіт». Він став модним не лише в одязі, але й у манікюрі.

Сміливо можна експериментувати з класичною чорно-білою клітинкою та оригінальною кольоровою. Перевага дизайну в його неймовірно стильному та оригінальному вигляді й динамічності.

Геометричні лінії

Попри розмаїття трендових малюнків для нейл-арту, найбільш поширеними залишаються геометричні лінії. Вони поєднують у собі різні стилі: жіночність, витонченість, екстравагантність та доречну зухвалість.

Навіть кілька ліній на нігтьовій пластині допоможуть створити неповторний манікюр.

Анімалізм

Анімалістичний принт – неочікуваний тренд у манікюрі осені 2021.

Тигровий, зебровий або з плямами далматинця принт – це завжди сміливо й ризиковано, але результат того вартий. Тваринні акценти можна робити не на всій нігтьовій пластині, а лише на її окремих ділянках.

Абстракція

За допомогою абстракції можна створити унікальний манікюр та дати своїй фантазії волю.

Аби нейл-дизайн був модним, сміливо відтворюйте на нігтях незвичайні візерунки, плями, шматочки геометричних фігур та інші елементи, хаотично розміщуючи їх на нігтях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень