Мода-2023: троє антитрендових штанів осені (ФОТО)

Усі вони обтягують ноги

Фото з Телеграф

Ми вже писали про 5 трендових штанів цієї осені  і розповідали про наймодніші джинси для цього сезону. Тепер час зупинитися на штанах, які вийшли з моди. Отож виділимо 3 такі антитрендові моделі цього виду одягу. 

Леопардові лосини

Скільки б не писали у пресі, що такі штани підкреслюють всі недоліки фігури і виглядають непристойно дешево, все одно знаходяться у них прихильниці. Але леопардові лосини давно вийшли з моди і не викличуть підозр у відсутності смаку, хіба, якщо будуть одягнені на зовсім юних дівчатках. 

Яка їм альтернатива? Чорні штани палаццо або джинси.

Джинси-скінні

Уже котрий сезон, як ці штани вийшли з моди, але дехто досі боїться з ними розпрощатися. Віддайте скінні, викиньте чи знайдіть їм інше застосування, але ні в якому разі не носіть, щоб не виглядати старомодно. 

Яка їм альтернатива? Прямі джинси, штани-карго.

Вінілові штани

Ходити у таких - засвідчити, що не маєте смаку і не стежите за модою. Тим паче, що, окрім немодного силуету, у вінілових штанів є ще один недолік - блиск. Він точно не надасть дорогого і вишуканого вигляду. 

Яка альтернатива? Штани зі штучної шкіри.

Джерело: gazeta.ua

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень