Мобільний сервісний центр МВС «кататиметься» Рівненщиною

Де і коли жителям області можна буде скористатись його послугами?

Т.в.о. начальника регіонального сервісного центру МВС в Рівненській області Віктор Залюбовський розказав, де цього тижня буде працювати мобільний сервісний центр.

Найближчим часом мобільний сервісний центр поїде в Острог – 18 травня. Далі, 24 травня,ми у Радивилові. Вже 25-го травня центр поїде у місто Корець, а 31 травня – у Млинів. Раніше було проблемою, наприклад, скутер зареєструвати. Не кожен громадянин їхав у райцентр, щоб отримати документи. Тепер ця процедура стала доступнішою, - розповів Залюбовський.

За словами Віктора Залюбовського, мобільний центр виїжджає у якийсь із районів області тільки після подачі заявки головою районної державної адміністрації.

Аби мобільний центр виїхав у населений пункт, потрібно назбирати 10-15 заявок.

Нагадаємо, мобільний сервісний центр обмінює старі права на нові, видає міжнародні посвідчення водія, реєструє автотранспорт, видає довідки про несудимість. За час роботи сервісного центру на Рівненщині зроблено 70 операцій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень