Гроші - на розмови по мобільному: скільки має право потратити керівництво Рівного

Керівництву міста поновили ліміти витрат на мобільний зв’язок

Відповідне розпорядження підписав міський голова Рівного Володимир Хомко. Тож на розмови по мобільному встановили місячний ліміт на рівні

міському голові Рівного Володимиру Хомку - 840 гривень,

 

секретарю міськради Сергію Паладійчуку та заступнику міського голови Олексію Хмилецькому – по 500 гривень,

 

керуючому справами міськвиконкому Петру Середюку, заступникам міського голови Галині Кульчинській та Сергію Васильчуку –  по 450 гривень,

 

заступнику міського голови Віталію Герману – 400 гривень,

 

раднику міського голови Олександру Джигирею та керівнику інформаційно-аналітичного відділу міськвиконкому Олесю Лопачуку - по140 гривень,

 

водію міського голови Віктору Царуку – 60 гривень.

І ще чотирьом працівникам міськвиконкому – по 30 гривень. Це загалом - 4 200 гривень на місяць або 50 400 гривень на рік. 

Керуючий справами міськвиконкому Рівного Петро Середюк каже, що востаннє ліміти на користування мобільним зв’язком встановлювали ще у 2009 році. Тому виникла потреба їх поновити :

Прийшли нові люди: хтось вибув, хтось закінчив службу в органах місцевого самоврядування.

 

Суми – практично ті самі, що і були. І це ж не видумав міський голова, не видумав керуючий справами. Це є постанова Кабінету міністрів, де визначено, який рівень оплати за мобільні послуги для міського голови, інших чиновників.

За словами Петра Середюка, якщо ліміти витрат чиновники перевищують, то вимушені платити за перевищення з власної кишені. Витрати на мобільний зв’язок – немалі, бо нерідко телефонувати доводиться з телефонів одного оператора мобільного зв’язку на інший (у міськвиконкомі користуються телефонами оператора «Водафон»), на стаціонарні номери телефонів в інші міста тощо. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень