Міжнародна олімпіада у Франції: Україну представлятиме дівчина з Рівненщини

Учениця 11 класу Здолбунівської ЗОШ № 6 Світлана Гнатюк представлятиме збірну України на Міжнародній олімпіаді з географії. 

Змагання відбудуться в серпні у Франції.

Це право здолбунівська школярка виборола за результатами Всеукраїнської олімпіади з географії та конкурсних відбірково-тренувальних зборів.

Досягнення Світлани Гнатюк – це результат її інтелектуальних здібностей, наполегливості та цілеспрямованості. І, звичайно, це заслуга її мами – вчителя географії Здолбунівської загальноосвітньої школи №6 Вікторії, яка і підготувала Світлану до олімпіади.

Нагадаємо, що учні Здолбунівщини вже мають успішний досвід виступів у міжнародних змаганнях. Так, у 2016 році учень Здолбунівської ЗОШ № 6 Максим Кіпранишин (на фото) здобув для України бронзову медаль у змаганні за найкращу презентацію дослідницького проекту. Тоді Міжнародна олімпіада проходила у префектурі Міе в Японії. Готувала учня до змагань його вчитель – Тетяна Семенюк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень