Мій особистий карантин розпочався значно раніше, — Олена Зеленська (ФОТО)

Перша леді розповіла про режим ізоляції

ФОТО видання Слово і Діло

Днями розлоге інтерв’ю з дружиною президента Оленою Зеленською опублікували у журналі ELLE. Публікація присвячена проєкту «Звичка бути свідомим» - digital-проєкт сервісу оренди одягу Oh My Look! Але про це трохи згодом.

Виданню Олена Зеленська розповіла про своє життя під час карантину:

Чесно кажучи, моє життя мало змінилася з початком глобального карантину. Або навіть так: мій особистий карантин почався набагато раніше — майже рік тому. Коли, з відомих причин, правила повсякденного життя кардинально змінилися.

Я більше не могла відправитися у спонтанні поїздки, просто так піти в ресторан або на концерт. Всі ці дії пов'язані з великою кількістю обмежень і незручностей для мене й оточення. Тому найчастіше я від них відмовляюся.
Зараз, звичайно, майже вся робота перейшла в онлайн, але це нові навички та корисний досвід. Я більше бачуся з дітьми, які весь час вдома. Спостерігаю за тим, як вони вчаться і поводяться на уроках, як взаємодіють з вчителями та однокласниками.

Я сподіваюся, що ми всі вийдемо з карантину з теплішими почуттями один до одного. Після розлуки стосунки оновлюються.

Публікація в ELLE.ua присвячена свідомому споживанню й зокрема проєкту «Звичка бути свідомим» від сервісу оренди одягу Oh My Look! Саме їм Олена Зеленська передала символічну для себе сукню білого кольору. У цій сукні вона вперше з'явилася перед громадськістю у новій для себе ролі Першої леді.

Я хотіла передати для проєкту не просто красиву річ, а річ з історією, з позитивними емоціями. У цій сукні я вперше як Перша леді зустрічала в Україні дружину прем'єр-міністра Ізраїлю Сару Нетаньяху. Особливо приємно те, що це робота молодого українського дизайнера — Дафни Мей.

Мені здається, це плаття може підійти для багатьох подій, коли є настрій вбратися у щось світле, що дає відчуття радості й легкості.

ФОТО zik.ua

Тож тепер цю сукню зможе орендувати будь-хто охочий.

Олена Зеленська розповіла й про інші символічні речі у житті.

Коли мені було близько дванадцяти, бабуся подарувала перший наручний годинник. Він був маленьким і зовсім не новим, але страшенно мені подобався! Це був мій перший «дорослий» аксесуар. Можливо, тому ще багато років я любила носити годинник.

Які символічні речі я б хотіла подарувати своїм доньці й сину? Можливо, посуд, який багато років використовували для сімейних свят... А взагалі найголовніше, що ми можемо передати нашим дітям, — це спогади про щасливі події, пережиті разом.

ФОТО ELLE.ua

Повне інтерв’ю можна побачити тут.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень