Місту на Рівненщині подарували старовинну ікону із зони АТО

Це образ Божої матері із стрілами обстрілів

Привіз ікону до свого міста міський голова Дубна Василь Антонюк, який, як повідомив, 23-24 лютого возив на схід волонтерську допомогу добровольчому батальйону «Волинь», військовій частині №301. Тут зустрічався з військовим капеланом отцем Олександром з міста Покровськ на Донеччині, з яким давно дружать волонтери. Cвященик і подарував ікону Дубну.

Детальніше розповів Василь Антонюк:

Він подарував ікону, яку забрав у церкві Київського патріархату в Авдіївці, яку розбомбили сепари. Він передав її Дубну, музею, щоб зберегти, тому що поки не довіряє місцевим.

За словами Василя Антонюка, ікона з підписом «Бережи вас Бог». Після АТО її не повернуть  Авдіївку. Вона зберігатиметься у музеї Дубенського історико-культурного заповідника.   

Василь Антонюк передав ікону музею

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень