Місто-супутник Хмельницької АЕС увійшло до Глобальної мережі міст ЮНЕСКО

Це міста, які навчаються

Глобальна мережа міст, що навчаються ЮНЕСКО, — це міжнародна мережа міст, які успішно сприяють навчанню впродовж життя у своїх громадах. Він включає 294 міста з усього світу, які діляться натхненням, ноу-хау та передовим досвідом.

Новоприйняті навчальні міста ЮНЕСКО мають багатий досвід і зобов’язання забезпечити, щоб право на освіту стало реальністю для людей будь-якого віку — сказала Генеральний директор ЮНЕСКО Одрі Азуле.

Міста, що навчаються, покращують розширення можливостей та соціальну інтеграцію, економічний розвиток та культурне процвітання

На початку вересня 2022 року 77 міст з 44 країн приєдналися до Глобальної мережі міст ЮНЕСКО, серед них і місто-супутник Хмельницької АЕС – Нетішин.

На сьогодні до Глобальної мережі входять 6 українських міст: Мелітополь, Нікополь, Новояворівськ, Київ, Нетішин та Полтава.

Джерело: Нетішин.city

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень