Міський голова Рівного пригрозив позовом журналістам

Адже отримав відповідь з прокуратури, яка підтверджує його правоту

Міського голову Рівного Володимира Хомка (на фото вгорі) обурила інформація на всеукраїнських телеканалах та в інших ЗМІ про те, що буцімто

куплений торік для міста у Білорусі дуобус – старий і раніше їздив вулицями Санкт-Петербурга чи Москви.

Адже через це навіть була перевірка прокуратури.

Зокрема, каже міський голова,

експерт з Києва приїжджав і розбирав дуобус по запчастині, щоб переконатися, що він таки новий і досі не експлуатувався.

Тож маючи висновок прокуратури, Володимир Хомко пригрозив журналістам судовим позовом:

Я дав доручення проаналізувати виступи тих каналів. Якщо там написано «подейкують», то очевидно, ви розумієте, судової перспективи немає. Але якщо не «подейкують», то очевидно я підготую хороший сюрприз. Зараз аналізують все, де у якій пресі про цей дуобус було погано написано.

 

Я навіть судитися не збираюся. Але фірма, яка поставила тролейбус, другий тендер програла і втратила 42 мільйони. Тому збитки у неї колосальні. І та фірма готова всіх тут порвати, як Тузік ганчірку.

Володимир Хомко також запевнив, що рівненський дуобус жодного разу не ламався.

Тож інформація про буцімто його поломку  - це теж брехня. А коли дуобус зупинився на другий чи третій день його експлуатації у Рівному, то, каже міський голова, у ньому просто спрацював запобіжник.

Oскільки транспортний засіб був новим, і його боялися зламати, то звернулися за консультацію до заводу-виробника. І там сказали, що зробити.

Тож у дуобусі замінили запобіжник, і він далі поїхав.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень