Міський голова Рівного потрапив у рейтинг прогресивних мерів

П’ятірку кращих визначать наступного тижня

Сьогодні видання «Українська правда» оприлюднила рейтинг 20 міських голів України, які працюють над змінами та впроваджують інновації у своїх містах.

Видання зазначає, що впродовж 2 тижнів журі та звичайні мешканці пропонували кандидатури мерів на своєрідний конкурс. У результаті надійшло 400 заявок, з яких професійне журі обрало ТОП-20 мерів.

Слід зазначити, що до рейтингу ввійшли мери міст із населенням до 500 000 осіб, що використовують креативні та новаторські рішення для вирішення локальних задач.

Їхня діяльність була проаналізована за 10 критеріями, які відповідають світовим аналогам рейтингу (European Capital of Innovation).

Отож, міський голова Рівного Володимир Хомко потрапив у 20-ку кращих. Хто очолив рейтинг - невідомо, адже у переліку прізвища мерів міст викладено за алфавітним списком. 

28-29 листопада на Міжнародному саміті мерів, організованому у Києві фондом Western NIS Enterprise Fund, стануть відомі імена 5 фіналістів, яких обере професійне журі.

Народне голосування триватиме на сайті «Української правди» з 29 листопада до 22 грудня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень