Міську владу Рівного запідозрили у підкупі виборців

З такою претензією на сесію міськради Рівного прийшли представники ОСББ міста

Вони висловили обурення тим, що 

у будинках, де створені ОСББ, кошти на ремонти з бюджету міста надають за умови співфінансування з ОСББ, а ось у будинках, де ОСББ не створено, ремонти повністю виконують за бюджетний кошт і мешканцям нічого не доводиться за це платити. 

Рада голів ОСББ назвала таке фінансування 

підкупом перед виборами. 

Секретар Рівнеради Сергій Паладійчук обурився такому виступу представників ОСББ, адже, каже, з бюджету міста набагато більше грошей надають об'єднанням співвласників. Назвав суму у понад 60 мільйонів гривень. 

А міський голова запропонував раді голів ОСББ представити кандидатуру, і цю людину Володимир Хомко зробить своїм радником. Таким чином, рада голів ОСББ матиме змогу бачити кому і скільки грошей дають з міського бюджету.

У результаті, представники Ради голів ОСББ домовилися зустрітися з міським головою і секретарем міськради наступного тижня і обговорити ситуацію. А також перевірити достовірність тієї інформації, що будинки ремонтують у повному обсязі за кошти міського бюджету.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень