Міськрада Рівного збирається купити два автомобілі

Для цього додасть з бюджету міста коштів на міське управління житлово-комунального господарства

Збільшити видатки хочуть на 6 мільйонів 80 тисяч гривень, якщо таке рішення підтримає міська рада на сесії, яка відбудеться 2 листопада.

За ці гроші куплять додатковий відсів для посипання вулиць взимку та два автомобілі. Детальніше розповідає начальник міського управління бюджету і фінансів Віктор Шульга:

Ці видатки складаються з таких.

 

По програмі створення місцевого і об’єктових резервів збільшити на 980 тисяч гривень на придбання відсіву.

 

До статутного капіталу комунальних підприємств міста збільшити пропонується на 5 мільйонів 100 тисяч гривень. З них 2,5 мільйони для ШЕУ для придбання автомобіля і 2, 6 мільйона для нашого КАТП для придбання сміттєвоза.

За словами Віктора Шульги, автомобіль для міського шляхо-експлуатаційного управліня буде універсальний. Ним можна буде як прибирати сніг взимку, так і поливати вулиці влітку. А купівля сміттєвоза дозволить комунальному автотранспортному підприємству 1728 забрати собі на обслуговування ще частину міста, з якої нині вивозить сміття приватне підприємство «Санком-Рівне». Бюджетна комісія міськради такі видатки на управління ЖКГ погодила.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень