Міському пологовому будинку Рівного куплять нове обладнання

Гроші на це виділили на останній сесії міськради

Як розповів головний лікар пологового будинку Сергій Сулімовський, кошти виділили на придбання ліжка-трансформера для пологового залу,  на кардіоелектротахограф та новітній апарат УЗД, вартість якого близько 1 мільйона гривень.

Говорить Сергій Сулімовський:

На останній сесії виділили кошти на ліжко-трансформер, які у пологовому залі ставлять (їх у будь-яку мить ми трансформуємо у ліжко для пологів), і на кардіоелектротахограф один. Пообіцяли, що ще дадуть наступного року на десять таких. Це апарат, який записує серцебиття дитини, силу скорочення матки в пологах, визначає насиченість вуглекислим газом крові у жінки. Це попереджає проблеми в пологах, бо ми бачимо стан жінки на цьому апараті. Він записує і показує на моніторі всі ці показники.

За словами Сергія Сулімовського, за шість років його керівництва пологовим будинком, нарешті, на заклад почали звертати увагу, щось у ньому змінювати на краще. І, окрім коштів на ремонт, фінансувати придбання обладнання. 

Тож, визнає головний лікар, корисно водити на екскурсію у медзаклади депутатів, щоб вони самі побачили, на що потрібні гроші. Адже тільки після розголосу у ЗМІ про те, в яких умовах народжують жінки, і візиту міських обранців у пологовий будинок у бюджеті міста, врешті, знайшлися кошти на заклад.  

Наші новини завжди можна знайти у Facebook та Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень