Міське управління транспорту хоче відмовитися від «розумних зупинок»

І передати їхнє облаштування іншому управлінню

Йдеться про проект громадського бюджету, яким передбачено облаштування 30 таких об’єктів за 958 тисяч гривень.

Тобто, вартість одного об’єкта - 32 тисячі гривень.

Начальник управління Віталій Миронюк каже, що цих грошей не достатньо:

- Ще коли ішло затвердження цього бюджету, ми дали свої заключення, що за ці кошти неможливо зробити 30 зупинок, а для облаштування 30-ти зупинок треба щонайменше 2 мільйона 520 тисяч, виходячи з фактичних затрат, які ми мали з облаштування зупинок на Театральній площі. Ну, до нашої думки не дослухалися, сказали Ви робіть на 958 тисяч скільки зробите, а тоді будемо чи додавати, чи коректувати.

Досі облаштувати не вдалося жодної зупинки.

Управління транспорту не спроможне провести тендер, оскільки, зі слів Віталія Миронюка, для створення тендерного комітету в управлінні не вистачає однієї людини.

Тож управління транспорту уже вдруге звертається із проханням змінити розпорядника коштів, і віддати цей проект управлінню ЖКГ.

Таке рішення пояснює тим, що всі споруди, у тому числі і автобусні зупинки, і всі об`єкти придорожного сервісу знаходяться на балансі міськШЕУ.

Сам Віталій Миронюк каже, що комунальники такій ідеї не надто раді, бо це додаткова робота. Але разом з тим, нібито, дали мовчазну згоду. Своєю чергою, управління транспорту обіцяє допомагати у догляді за зупинками.

Сьогодні бюджетна комісія планує заслухати думку управління ЖКГ і тоді ухвалюватиме рішення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень