Міська влада не може розігнати торгівлю біля ЦУМу (ФОТО)

На сьогодні влада анонсувала гучне знесення кіоску в центрі Рівного та гаражів

Після знесення двох гаражів на вулиці Небесної Сотні, 66, комісія міськради вирушила в центр, аби продовжити роботу біля центрального універмагу.

Як виявилося на місці, зноситимуть не ті кіоски, що роками стоять поблизу зупинки громадського транспорту та біля входу в парк Шевченка,

а кав’ярню на колесах, розташовану під стінами ЦУМу, зі сторони вулиці Чорновола.

До знесення не дійшло. Власник кав’ярні, який одразу з’явився, пояснив, що попередження про примусове знесення до нього надійшло на початку серпня, в тому ж попередженні вказано, що для самостійного знесення йому дають час до 8 вересня.

Разом з тим, підприємець, який не захотів називати свої прізвище й ім'я, стверджує, що готовий працювати законно і сплачувати гроші в бюджет. Але як узаконити свою діяльність – не знає. Чоловік каже, що кав’ярня тут стоїть вже понад рік. У січні цього року він купив її у попереднього власника, і з того часу щомісяця платить оренду за клаптик землі її приватному власнику.

Коли ж хотів узаконити свій вид діяльності, звертався до низки управлінь міської влади, проте там стверджували, що вони цим не займаються.

Після обговорення із заступником міського голови Віталієм Хмилецьким та членами комісії, чоловік погодився самостійно прибрати свою кав’ярню до вечора четверга та повторно звертатися до міської влади з проханням узаконити свій бізнес.

Між тим, зі слів Олексія Хмилецького, цьогоріч знесено вже понад півсотні гаражів. Хто на черзі – можна переглянути тут.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень