Міська рада звернулася до всіх мешканців Рівного

Пам’ятайте про власну безпеку та бережіть себе!  

Шановні жителі та гості нашого міста! Проходячи повз будинки в період танення снігу, обходьте ділянки, над якими звисають бурульки.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Рівненського міськвиконкому застерігає мешканців міста Рівного щодо небезпеки падіння бурульок.

Проходячи повз будинки та біля високих дерев, слід бути особливо уважним. Спершу необхідно впевнитись у відсутності загрози падіння льодових наростів. Необхідно триматись на відстані 3-5 метрів від будинків та інших споруд, вибираючи найбільш безпечний маршрут руху. 

 

Категорично забороняється заходити за спеціальні огорожі поблизу будинків чи дерев.

У правилах благоустрою м. Рівного зазначено, що прибирання прилеглих/закріплених територій здійснюють власники об'єктів благоустрою, якщо інше не визначено договором.

При снігопадах і ожеледиці суб'єкти благоустрою зобов'язані на прибудинкових/закріплених територіях звільняти тротуари, сходи до будинків, установ, організацій від снігу, льоду та посипати їх піском; своєчасно очищати дахи, водостічні труби, карнизи від льоду із дотриманням необхідних мір безпеки.

Керівники підприємств, установ, організацій, фізичні особи – підприємці, власники садиб відповідно до чинного законодавства несуть відповідальність за невиконання заходів з благоустрою, а також за дії чи бездіяльність, що призвели до заподіяння шкоди майну та/або здоров’ю громадян, на власних, прилеглих/закріплених за підприємствами, установами, організаціями територіях. 

Управління з питань НС та ЦЗН звертається до власників і керівників житлових та адміністративних будівель, суб’єктів господарювання з проханням організувати заходи щодо очищення дахів від снігу та знищення бурульок і льодових наростів. У разі не можливості позбавитися від бурульок, забезпечити обмеження доступу громадян до небезпечних ділянок.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: Бурульки
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень