Міністра охорони здоров’я упіймали на гарячих пестощах із помічницею: Дружина в зажурі (ФОТО)

Чи звільнять тепер міністра за любов на робочому місці?

Хенкок із помічницею на компрометуючих кадрах. Праворуч -- дружина Хенкока

Метт Хенкок – міністр охорони здоров’я Великобританії  зачаївся й скасував запланований на п’ятницю публічний виступ. Йому не до публіки. Хенкоку нині треба відчайдушно боротися, аби лишитися на посаді пише The Mail

Все через оприлюднені в ЗМІ фото палких обіймів та цілунків, в яких сплелися Міністр та найнята ним – його найближча помічниця і радниця.

На фото Хенкок (йому 42) пристрасно огортає руками та хапає за сідниці Джину Колондангело (їй 43), яка є не такою вже й простою штучкою як дехто може уявити.

Ліворуч -- помічниця Хенкока та її чоловік кілька років тому. Праворуч -- помічниця з Хенкоком -- кілька тижнів тому

Джина – заміжня, і сама є супер-успішним лобістом із мільйонними статками.

Свою ж посаду радника в міністерстві пані Колондангело отримала в березні минулого року й працює у відомстві на платній основі – за гроші платників податків, як зазначає The Mail .

Matt Hancock smiles and laughs at his alleged lover as they leave the BBC after appearing on the Marr show in June
Мет Хенкок та його вірогідна коханка виходять з офісу ВВС, де вони брали участь в черговому шоу: гляньте як він на неї дивиться

Інцидент з нестримними обіймами та пестощами мав місце, як стверджують, 06 травня цього року, близько 15:00 в коридорі біля офісу Міністра в штаб-квартирі Департаменту охорони здоров'я (в центральній частині Лондона)

Крім того, як пишуть британські ЗМІ

Поцілунок відбувся за 13 днів до того, як уряд послабив правила безпеки, дозволивши британцям – обійматися.

 

До того, на обійми в Британій була накладена заборона.

 

Тобто міністр сам порушив «заборону на обійми»  накладену ним – в межах антиковідного карантину – на все населення Туманного Альбіону.

This is the image that has left Matt Hancock fighting for his job today that appears to show him kissing his millionaire aide - who is on the public payroll -  in the corridor outside his office in May this year
Пристрасні обійми в коридорі: міністр спиною тримає двері, щоб ніхто не зайшов. Їх знімає камера спостереження

Кажуть, що містер Хенкок перед тим як обійматися та цілуватися із радницею перевірив, чи коридор чистий, потім причинив двері і лиш тоді приступив до пристрасних обіймів зі своєю помічницею.

The Sun стверджує, що про роман Мета та Джини знали й говорили у відомстві вже давно, але невідомо, чи залишаються вони й досі у стосунках.

Hancock has been married to Martha Hoyer Millar for 15 years
Ліворуч Хенкок із помічницею, праворуч -- із дружиною. В обох випадках він у грайливих шкарпетках

Містер Хенкок жонатий: із дружиною Мартою (44) прожив 15 років, пара має трьох дітей.

Місіс Хенкок виглядала виразно засмученою, коли сьогодні вранці вийшла з дому пари в північному Лондоні, але не говорила з журналістами про невірність свого чоловіка. На її пальці було видно обручку.

Hancock's wife was still wearing her wedding ring this morning
Марія -- дружина Хенкока -- сьогодні зранку вигулювала собаку. На пальці вона мала обручку

 Востаннє їх бачили разом на матчі Англія – ​​Шотландія Євро-2020 на «Уемблі» тиждень тому.

Директор з комунікацій та лобістка пані Коладангело, яку пристрасно обіймав міністр, теж  - мати трьох дітей. Її чоловік Олівер Тресс є засновником магазину одягу «Олівер Бонас».

Сьогодні вранці ролети в їхньому будинку за 4,5 мільйона фунтів стерлінгів були закриті й з самого дому в південному Лондоні ніхто не виходив.

Mrs Coladangelo (pictured here with husband Oliver Tress - the founder of the Oliver Bonas clothing chain), who is a director and shareholder at lobbying firm Luther Pendragon
Подружжя Коладанжело та їхній дім за 4,6 мільйонів фунтів стерлінгів у південному Лондоні

Коладангело  працювала радником містера Хенкока й мала на нього дуже великий вплив.

Як повідомляє одне з джерел в їхньому оточенні:

«Перш ніж Метт зробить щось серйозне, він поговорить з Джиною». Пані Коладангело дружить із дружиною Метта Хенкока у Facebook і проводить час разом у соціальних мережах.

MailOnline зв’язався з представниками міністра охорони здоров’я. Як повідомляється, друг містера Хенкока сказав The Sun, що вони «не коментують» цього питання, але «жодних правил».

Проте, людина, яка забезпечила «витік фотознімків» і, як вважається, більше не працює в міністерстві, каже:

«Шокує, що пан Хенкок мав роман посеред пандемії з радником і другом, якого він найняв на державні гроші».

Boris Johnson will face a tough decision about his future in light of the revelations
Борису Джонсону доведеться щось вирішувати щодо свого міністра (ліворуч)

Ситуація погіршується тим, що пан Хенкок і так заледве втримується в своєму міністерському кріслі, через різноманітні негаразди та помилки під час пандемії.

Відомо що прем’єр-міністр Джонсон нещодавно у приватній переписці відгукнувся про Хенкока як про «f***ing useless» (геть безпорадного – укр.).

Нині ж, окрім серйозних звинувачень у «службовому романі», на відповіді також чекатимуть запитання про порушення міністром карантинних обмежень, що їх він так широко накладав на британців, а сам – не дотримувався.

Й обіймався.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень