Міністерство внутрішніх справ хоче віддати Рівному світлофори

Йдеться про 55 світлофорних об’єктів міста, які нині перебувають у державній власності і на балансі Рівненської філії державного підприємства МВС «Інформ-ресурси»

Проект рішення міськради Рівного щодо ініціювання безоплатної передачі у комунальну власність світлофорних об’єктів уже оприлюднено.

Детальніше розповідає заступник начальника міського управління житлово-комунального господарства Володимир Лапюк:      

Нещодавно ми отримали лист від Міністерства внутрішніх справ від поліції з проханням, щоб міська рада прийняла у комунальну власність. Вони у них частково перебувають на балансі – у «Рівне Інформ-ресурси». Це державна структура, яка підпорядковується МВС. І ми розпочали цю процедуру.

 

Тому і з’явився такий проект рішення. І це правильно, бо, вважаємо, що потрібно, щоб світлофорні об’єкти перебували на балансі одного з наших комунальних підприємств. Нічого не зміниться, тільки зміниться власник.

За словами Володимира Лапюка, утримання світлофорів, як і досі, відбуватиметься за рахунок коштів міського бюджету.

Рішення щодо світлофорів буде прийнято на одній з сесій міськради. Якщо воно буде позитивним,  міське управління житлово-комунального господарства проситиме Кабмін прийняти рішення щодо передачі світлофорів Рівному. А далі передасть їх на баланс Рівненського шляхо-експлуатаційного управління.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень