Міністерство культури дало відповідь щодо будівництва за музеєм

Земля на Толстого,10 частково в охоронній зоні архітектурної пам'ятки

Сьогодні Рівненську міську раду пікетували. Зокрема, мешканці вулиці Дем'янчука, у яких конфлікт з міським депутатом Василем Немешем. Інша частина протестувальників прийшла висловити свою позицію проти будівництва 12-поверхівки за краєзнавчим музеєм.

Депутати міської ради вирішили створити депутатську комісію, що дослідила б законність будови на Толстого,10.

Нагадаємо, сьогодні ж забудовник розповсюдив відкритий лист.

У ньому йдеться про те, що  компанія «Стоград» ніколи не будувала і не будує самочинно. А цільове призначення земельної ділянки відповідає намірам забудови.

Натомість, місцеві активісти не стали чекати результатів перевірки депутатської комісії і архітектурно-будівельної інспекції і звернулися із запитом до Міністерства культури.

 

 

Поки депутати створюють робочу групу щодо незаконної забудови по вул.Толстого в охоронній зоні пам"ятки архітектури державного значення, ми написали в міністерство і ось відповідь.

Опубліковано Yana Sokol 25 лютого 2016 р.

У відповіді йдеться про те, що земельна ділянка на Толстого,10 частково перебуває в охоронній зоні пам‘ятки архітектури, яким є Рівненський краєзнавчий музей. А також про те, що за результатами перевірки електронної бази даних, дозволів на проведення земляних робіт Мінкультом не надавалося.

Нагадаємо також, що після акції протесту проти будівництва та на підтримку музею "Стоград" призупинив будівельні роботи на вул. Толстого,10 у Рівному

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень