Мільйони за життя: трирічна Алінка з Рівного потребує допомоги

У неї діагностували рак крові

У понеділок, 15 травня, у Рівному відбудеться благодійний концерт для збору коштів на лікування 3-річної Аліни Жиркової.

У дівчинки діагностували лімфобластний лейкоз, це рак крові.

Тож родина співробітника Служби порятунку Рівненщини потребує термінової допомоги, адже у Рівному вилікувати дівчинку неможливо, утім допомогти погодилися у Польщі.

Коштує таке лікування 500 тисяч злотих (майже 3,5 мільйона гривень) - це сума, яку попередньо озвучили батькам.

Дещо уже вдалося зібрати. Тож нині родина чекає на офіційний лист із Любліна, який має надійти впродовж кількох днів, говорить батько Алінки - Руслан Жирков:

- Ми знаємо суму, але чекаємо на офіційний лист з Любліна. На лікування потрібно орієнтовно 500 тисяч злотих – це, як я рахував, 137 тисяч доларів. Ми вже зібрали близько 23-х тисяч доларів. Зараз вона перебуває в онкогематологічному відділенні Рівненської дитячої обласної лікарні. Пішов стан ремісії, аналізи були більш-менш, на цей момент аналізи знов попадали. Ну, таке, знаєте, кожен день воно по-різному. Капають їй хімію тут у нас, у Рівному.

Поки дівчинка в обласній лікарні, допомагають навіть працівники відділення. 

 Усіх, хто хоче і має змогу долучитися -  запрошують на благодійний концерт танцювальних колективів «Врятуємо Разом» 15 травня о 19:00 в Палаці культури «Текстильник».

Гроші також можна перерахувати на картку. Радіо Трек публікував реквізити тут.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень