Міліція знову конфіскувала бурштин

В Дубровиці зупинили авто з камінням та грішми

Учора під час санкціонованого обшуку у жителя Дубровиці працівники міліції вилучили 12 кг 600 г бурштину-сирцю та 980 доларів США.

- У рамках відкритого провадження за частиною 2 статті 240 Кримінального кодексу України в автомобілі «Мерседес-Віто» правоохоронці виявили понад 12 кілограмів бурштину-сирцю та майже тисячу доларів США, - повідомив начальник Дубровицького РВ УМВС Сергій Родзін. – Каміння та гроші вилучено та направлено на експертизу

За придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом 37-річному місцевому жителю загрожує позбавлення волі на строк до трьох років, повідомляють із СЗГ УМВС України в Рівненській області.

Нагадаємо, на розгляд Петру Порошенку зареєстрували аж шість петицій, які стосуються теми видобутку бурштину в Україні. В одній із них українці вимагають легалізації копання сонячного каменя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень