Міліціонери потрапили в ДТП у Рівному. Оновлено

Автопригода трапилася поблизу ЗОШ № 12

У Рівному напередодні ввечері в автопригоді постраждали працівники патрульної служби.

Аварія трапилася на перехресті вулиць Киівська-Відінська-Грушевського, що в районі 12 школи. За інформацією ДАІ, співробітники міліції рухались на службовому автомобілі "TOYOTA PRIUS" з увімкненими проблисковими маячками. Проїжджаючи перехрестя, вони зіштовхнулися з автомобілем "CITROEN BERLINGO". Як повідомили ЦГЗ УМВС у Рівненський області того вечора до чергової частини Рівненського МВ УМВС надійшло повідомлення 67-річної рівнянки, що біля її будинку на вул. Грушевського невідомий чоловік відібрав у неї сумку, в якій було 400 грн. і пенсійне посвідчення, та побіг у напрямку загальноосвітньої школи № 10. Аби затримати зловмисника відразу після скоєння злочину, наряд патрульної служби Рівненського МВ УМВС із увімкненими спеціальними сигналами на виклик їхав вулицею Відінською зі сторони вулиці Ст. Бандери.

Унаслідок зіткнення з автомобілем «CITROEN BERLINGO», за кермом якого перебував 32-річний рівнянин і їхав вулицею Київською в напрямку автовокзалу на дозволений сигнал світлофора, механічні пошкодження отримав і автомобіль «VOLKSWAGEN GOLF», який стояв на тротуарі. Некерований легковик наїхав на придорожнє металеве огородження, уламки якого і пошкодили авто служби таксі «VOLKSWAGEN GOLF».

У дорожньо-транспортній пригоді отримали тілесні ушкодження 30-ти та 24-річний міліціонери та водій автомобіля «CITROEN BERLINGO», якого після надання медичної допомоги відпустили. Із травмами різного ступеню тяжкості у нейрохірургічне відділення Рівненської центральної міської лікарні госпіталізовані обоє правоохоронців.
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та прокуратурою області розслідується кримінальне провадження, відкрите за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Керівництвом УМВС в області за фактом ДТП за участю працівників патрульної служби Рівненського міського відділу призначено службове розслідування.

 Фото у мережу виклали користувачі спільноти Типове Рівне. Відео можна побачити тут .

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень