Мічуда схвалив знесення незаконного паркану на Кавказькій

Краще працювати самотужки. Вчора це довели представники національного корпусу, дії яких підтримав начальник обласного ДАБІ

Поки чиновники розводять руками, у ДАБІ схвалюють знесення паркану на Кавказькій, 9. Інцидент стався ввечері, 16 травня.

Дії хлопців, які демонтували незаконний паркан, схвалив очільник обласного ДАБІ Ігор Мічуда:

Такі паркани просто треба зносити, якщо на них немає дозволів. Взагалі зведення таких парканів потрібно узгоджувати, якщо не з ДАБІ, то з управлінням архітектури та містобудування. Це по-перше. По-друге, якщо там виданий паспорт на капітальний ремонт, то це потребує взяття відповідних дозвільних документів. Не треба казна-що розповідати, немає дозволів – немає будівництва.

Аби дізнатись, яка насправді ситуація із документами на будівництво по вулиці Кавказькій, 9, напередодні була створена спеціальна комісія.

До складу депутатської комісії увійшли представники усіх депутатських фракцій: Святослав Стельмащук, Людмила Туровська, Роман Петролюк, Мар'ян Года, Володимир Попик, Олександр Довжаниця, Анатолій Лащук.

Поки ж створена тимчасова контрольна комісія, яка займеться вивченням питання законності проведення будівельних робіт, використання земельної ділянки та влаштування паркану по вул. Кавказька, 9. Результати роботи комісії будуть обов’язковими до розгляду міськради та затверджуються на сесії, а висновки беруться за основу і є обов'язковими до виконання. Враховуючи професійний склад комісії, такі висновки будуть, і будуть вони лише в інтенсах рівнян, - пояснив депутат міськради Святослав Стельмащук, голова створеної комісії.  

До слова, вже наступного тижня планується перше засідання комісії, яке відбудеться відразу після підписання рішення про її створення.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень