Мешканця Рівненщини засудили на дев’ять років за самозахист

Принаймні про таке на суді говорив обвинувачений

Як повідомляють з ГУНП в Рівненській області, у квітні торік 37-річний житель Острога вирішив зайти до 42-річного знайомого та з’ясувати, за що той побив його два місяці тому. Дискусія продовжилася за чаркою, а закінчилася смертельними травмами для гостя.

Хто першим підняв руку — невідомо, однак 42-річний чоловік завдав гостю близько 20-ти ударів руками та ногами у різні частини тіла, від яких той упав і втратив свідомість. Кривдник залишив його на кухні, де все й відбувалося, і пішов спати.

Уранці, виявивши того мертвим, зачинив двері будинку і подався до села Вілія Острозького району, де переховувався у знайомих.

Судово-медична експертиза встановила, що смерть чоловіка настала внаслідок закритої травми грудей та живота, переломів ребер, множинних розривів печінки з крововиливами та численних гематом.
 

Обидва чоловіка були вже раніше судимими.

На нещодавньому судовому засіданні 42-річний чоловік свою вину визнав частково та запевняв, що не мав наміру убивати, а лише захищався, оскільки той почав першим.

Втім, як зазначив експерт, жодних тілесних ушкоджень, характерних для боротьби та самооборони, на тілі підозрюваного не виявлено.

Тож суд визнав винним 42-річного чоловіка у вбивстві та призначив йому покарання у виді восьми років позбавлення волі, до якого приєднано рік невідбутої частини покарання за попереднім вироком.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень